Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
برگشت به دانشگاه علوم پزشکی زنجان
:: ::
صفحه اصلی::
مدیریت ::
مرکز بهداشت شهرستان::
واحد های اداری و پشتیبانی::
مطالب آموزشی::
اخبار سلامت شهرستان سلطانیه::
ورود به اتوماسیون اداری::
مراکز خدمات جامع سلامت::
محاسبه شاخص توده بدنی BMI::
مراسم افتتاح مرکز جامع سلامت آرین شفا مهر سلطانیه::
اطلاعات تماس::
منشور حقوق شهروندی::
گرامیداشت روز بهورز 1395::
درباره شهرستان::
عملکرد ::
آشنایی با کرونا ویروس::
::
میز خدمت و طرح تکریم ارباب رجوع

نظرسنجی
میزان رضایتمندی خود را از خدمات شبکه بهداشت و درمان سلطانیه چگونه ارزیابی می کنید؟

آدرس :

سلطانیه - شهرک کوثر
تلفن :
 13-14-15- 35824512  024
فکس :

عملکرد شهرستان در یک نگاه

..
:: بازدید مسئولین شهرستان سلطانیه از دامشهر سلطانیه ::
 | تاریخ ارسال: 1398/8/24 |
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان سلطانیه با همراهی فرماندار شهرستان، شهردار و شورای شهر سلطانیه از دامشهر سلطانیه واقع در جنوب شرقی شهر سلطانیه بازدید نمود.
یکشنبه ۱۹ آبان ماه سال‌جاری دکتر مهدی صادقی مقدم رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان سلطانیه با همراهی مهندس رحمانی فرماندار شهرستان و مهندس افشار شهردار و شورای شهر سلطانیه از دامشهر سلطانیه واقع در جنوب شرقی شهر سلطانیه بازدید نمود.
در این بازدید مشکلات بهداشتی این مکان مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد وضعیت موجود جهت ارتقائ شاخص‌های بهداشتی مورد ساماندهی قرار گیرد که بدین منظور جلسه‌ای مشترک با ادارات دخیل در آینده‌ای نزدیک برگزار خواهد شد.
دفعات مشاهده: 1325 بار   |   دفعات چاپ: 51 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ
شبکه بهداشت و درمان شهرستان سلطانیه
Persian site map - English site map - Created in 0.13 seconds with 52 queries by YEKTAWEB 4241